Tätä kakkua kutsun aina kolmen suklaan kakuksi, vaikka periaatteessa kakussa on viittä suklaata: pohjana on suklaahippukekseistä tehty keksipohja, sitten tummasuklaaraita, valkosuklaaraita ja maitosuklaaraita ja sitten päällä vielä suklaakiille. Tämä on juustokakkujen aatelia. Niin makeaa, ettei kukaan pysty kerralla kovinkaan suurta palaa syömään.
Tämä kakku on sitruunainen. Pohjalla perinteinen Digestive-kekseistä tehty keksipohja, välissä vanilja-sitruunatäyte ja päällä hivenen kirpeä sitruunakiille. Maistuu ihan vauvasta vaariin.
Kakun koristuksena on suklaata ja ananaskirsikoita.
Vielä astetta kirpeämpi versio on sitten limejuustokakku. Jossa on sitruunakakun tavoin Digestive-keksipohja. Välissä on limemehulla maustettu vaniljavaahto, joka mehun ansiosta on hivenen hapan. Pinnalla on sitten limemehusta tehty kiille, joka on värjätty väriaineella vihreäksi. Pinta on hyvin kirpeä. Tämä sopii pariksi makealle täytekakulle tasapainottamaan makeutta.
Kakun koristeena on kevään merkkinä valkovuokkoja sokerimassasta ja perhosia, jotka on tehty maustetusta kaulintamassasta. Punaiset perhoset ovat mansikan makuisia ja oranssit appelsiinin makuisia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti