Tällä kertaa tein tumman levypohjakakun, jonka sisällä on vanilja-mansikkamoussea. Kakku osoittautui oikein hyväksi, koska ei ollut liian makea, siitä huolimatta, että päällinen oli värjättyä valkosuklaata. Reunoilla kaakaolla värjättyä vaniljakermaa, joka hillitsi myös kakun makeutta.
Leipomisessa ajatus ja aika menettävät merkityksensä. Kaikki muu ympäriltä katoaa - tuloksena herkullisuus!
maanantai 3. kesäkuuta 2013
Angry birds vol. 2
Sunnuntain kunniaksi tuli leivottua seuraava versio vihaisista linnuista.
Tällä kertaa tein tumman levypohjakakun, jonka sisällä on vanilja-mansikkamoussea. Kakku osoittautui oikein hyväksi, koska ei ollut liian makea, siitä huolimatta, että päällinen oli värjättyä valkosuklaata. Reunoilla kaakaolla värjättyä vaniljakermaa, joka hillitsi myös kakun makeutta.
Tällä kertaa tein tumman levypohjakakun, jonka sisällä on vanilja-mansikkamoussea. Kakku osoittautui oikein hyväksi, koska ei ollut liian makea, siitä huolimatta, että päällinen oli värjättyä valkosuklaata. Reunoilla kaakaolla värjättyä vaniljakermaa, joka hillitsi myös kakun makeutta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti